Historia och jobb

Historia

Under sin utbildningsperiod läste företags VD Junaid Chaudhry en artikel om elektronikavfall och den farliga påverkan av den elektroniska avfallen på miljön. Han fick genom artikeln mer kunskap om hur man bör hantera elektronikavfall och vad som kan hända om man inte gör det. Fel hantering av den elektroniska avfallen kan leda till många allvarliga sjukdomar samtidigt som vi förlorar våra naturliga resurser. För att undvika detta är det viktigt att man återvinner och återanvänder smarta enheter och andra elektroniska produkter så mycket vi kan. Detta var orsaken till att VD Junaid Chaudhry grundade Zoom Mobiles AB. På Zoom Mobiles AB köper vi de smarta enheterna som blivit gamla eller bara ligger kvar i lådorna på grund av att man köpt en ny mobiltelefon som t.ex. tillhör den senaste modellen. Vi på Zoom Mobiles AB reparerar och förnyar de använda smarta enheterna och säljer sedan dem vidare till de som inte har råd att köpa dyra smarta enheter eller helt enkelt inte vill spendera så mycket av sin budget på köp av en smart enhet. På detta sätt räddar vi vår miljö och räddar samtidigt våra naturliga resurser. Allt detta när vi kan få en smart enhet på ett smart sätt!

Företagsfakta om Zoom Mobiles AB

Zoom Mobiles AB har grundats sen 2015. Med de 5 års erfarenhet inom branschen har vi lärt oss mycket, men vår högsta prioritering har alltid varit våra kunder. Vi har mer än 17000 nöjda kunder, både när det gäller våra företagskunder samt privatkunder som köpt mobiltelefoner från oss samt de kunder som använt vår reperationsservice till sina smarta enheter.

Vi har sålt mer än 20000 mobiltelefoner till både privata och företagskunder de senaste 5 åren samt har reparerat mer än 20000 smarta enheter. Vi har alltid haft kunden i fokus. Och därför är vårt mål att jämt försöka att sälja de bästa kvalitetsprodukter samt utmärkta tjänster. Därmed har vi kunder som är mycket lojala mot oss samt rekommenderar Zoom Mobiles till sina vänner och bekanta. Vi kommer att fortsätta med vårt strävansmål för nöjda kunder, då vi vet att våra kunder förtjänar att få ta del av de bästa tjänsterna. Det är kundens rätt!

Lediga tjänster

Om du är service inriktad och är intresserad av att vara med och utveckla ett företag som värnar om miljön genom att köpa och sälja begagnade smarta enheter skicka då ett mejl till oss på info@zoommobiles.se.

SHOPPING CART

close
Translate »
0
0
    0
    Din vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken