Om Zoommobiles

Zoom Mobiles AB är inte bara ett företag som säljer begagnade mobiltelefoner utan vi bidrar också till en smartare hållbar utveckling som är bra för både hälsan och miljö.

Vi arbetar hårt med att utveckla vikten av att återanvända mobiltelefoner för att undvika de katastrofala konsekvenserna som det annars kan bidra till, inte minst för vår miljö. Genom att vi köper och säljer  begagnade mobiltelefoner så utvecklar vi den smarta hållbara utvecklingen både ekonomiskt och ekologiskt.

Hur fungerar det?

Många företag som säljer begagnade mobiltelefoner har bara fokuserat på att sälja mobiltelefoner för sin ekonomiska vinst , men inte satsat på att ge kunskapen om hur man kan undvika den elektroniska utfallen genom att återvinna den använda enheten. Idag slängs elektroniska enheter bland andra sopor som förbränns, vilket bidrar till katastrofala konsekvenser för vårt samhälle. Vårt syfte är inte bara att köpa eller sälja begagnademobiltelefoner utan att uppmuntra männsikor att lämna sina gamla mobiltelefoner till återvinning. Har man inte nytta av sin mobiltelefon eller inte längre använder den, då kan man sälja den vidare eller skänka den istället, vilket är ett smart sätt att spara pengar samt minska mängden av elavfall och spara den naturliga resurser.

Tillsammans är vi starkare!

VD

Junaid Nawaz Chaudhry

E-post:        junaid.chaudhry@zoommobiles.se

Kontakt:    +46735011011

SHOPPING CART

close
Translate »
0
0
    0
    Din vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken