new

Kvalitet

Här på Zoom Mobiles är vi stolta över att vi säljer produkter i bästa kvalité till bra priser. Om vi ​​lovar att en mobiltelefon är i nyskick så kommer den verkligen att levereras i nyskick.

label02-[Converted]

Garanti

Vårt mål är nöjda kunder. Det är därför vi erbjuder mobiltelefoner av bästa kvalitet. När ni köper mobiltelefon från oss erbjuder vi 14 dagars pengarna tillbaka-garanti samt 12-månadersgaranti!.

Next-Day-Delivery

Leverans inom 3-4 Arbetsdagar

Eftersom vi erbjuder 3-4 arbetsdagar everanstid * kan vi garantera att alla beställningar som mottagits före 15:00 levereras inom 3-4 arbetsdagar.

2347615

Testad med senaste teknologin

Våra tester inkluderar strikta kontroller av

 • IMEI (mot GSMA Stulen / anmäld databas),
 • Chassiet
 • skärmtillstånd
 • knappar, hörlurarkontakt, laddningskontakt, hörlurar, högtalare, mikrofoner, pekskärm, LCD.
 • WiFi-anslutning, blåtand, kamera, SIM-läsare och nätverksanslutning, USB-koppling, batteri, accelerometer och fingeravtrycksläsare (om tillämpligt) och lämplig programvarudetektion.

OBS! Om en mobiltelefon misslyckas med något av dessa tester säljer vi det helt enkelt inte.

2667826

Kund nöjdhet

Om du vill ha ytterligare information, är vårt engagerade och vänliga kundbaserade kundtjänstteam på Zoom Mobiles alltid här för att hjälpa. Du kan kontakta oss måndag-fredag mellan 08:00 och 20:00 på 0735011011 eller alternativt via e-post info@zoommobiles.se.
Vi har också ett livechat-alternativ i den högra nedre hörnet för ett smidigare hjälp!

2502605

Miljön

Zoom Mobiles bryr sig mycket om världen vi lever i. Det är därför vi har ett antal olika sätt för att visa att vi hanterar allt avfall korrekt. Vi gör allt för att rädda miljön genom återvinning och anordning av skadligt avfall.

32599-[Converted]

Gratis spårbart retur

Om du inte är nöjd med ditt köp kan du alltid paketera tillbaka telefonen och använd retursedeln som medföljer i mobilförpackningen. Lämna in den till din närmaste DB Schenker-ombud och skicka tillbaka till oss. Enkelt som den ska!

Mycket enkel, helt spårbart, försäkrad och bäst av allt GRATIS!

Lör-sön

Leverans under helgen

(Den här tjänsten är bara för Stockholm tillfälligt)

Om du verkligen behöver din mobiltelefon levererat under helgen, oroa dig inte, eftersom vi kan ordna detta åt dig. Meddela oss bara på beställningssidan så kan vi se till att din mobiltelefon levereras på lördag eller söndag – bättre än så kan det inte bli!

** Observera att beställningen bör göras före kl. 15 på fredagar. En tilläggsavgift tillkommer för leverans under helgen.

SHOPPING CART

close
Translate »
0
0
  0
  Din vagn
  Din vagn är tomÅtergå till butiken