Hur fungerar tjänsten?

Välkommen till din webbutik för begagnade mobiltelefoner med rimliga priser!

Glöm dyra lösningar, operatör låsta telefoner, undvik att bli lurad med att betala onödiga kostnader. Med Zoom Mobiles är du i säkra händer och få det som är utlovad med köp av begagnade mobiltelefoner enkelt, smart och billigt!

Zoommobiles.se är en trygg e-handel där du kan köpa fabriksåterställda mobiltelefoner som kontrollerats och renoverats med hjälp av den senaste teknologin . Vår noggranna hårdvara och mjukvara kvalitetskontroll gör att vi kan erbjuda alla telefoner ett helt års Zoom Mobiles Garnti och 14 dagars returrätt. Läs mer om hur det går till att handla hos oss här.

Varför köpa en begagnad smarttelefon från Zoom Mobiles?          

Renoverade och testade telefoner från Zoom Mobiles                

Vi gör både hårdvara och mjukvara teknisk undersökningar som genomförs på alla telefoner innan vi säljer de.                      

12 månaders Zoom Mobiles Garanti på alla telefoner.                       

Enkel köpprocess, 3-5 dagars leveranstid.                             

Vi uppdaterar våra telefoner innan försäljning.                   

Snabb kundtjänst på svenska och engelska.                          

14 dagars ångerrätt                         

100% trygg tjänst                           

OBS! Vi renoverar och säljer aldrig en mobiltelefon som har varit vattenskadad.

Att köpa en telefon fungerar på samma sätt som i alla andra webbutik

Välj en produkt från vårt sortiment

Betala med valfri betalmetod genom Klarna.

Du väljer själv hur och vart telefonen skall levereras. Du kan välja mellan att få den levererad hem till din dörr eller till ditt närmsta DB Schenker-ombud. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar.

Njut av din nya telefon!

Vad innebär telefonens skick

Med skick avses endast telefonens kosmetiska utseende. Alla telefoner, oberoende av skicket, fungerar utan problem och är kontrollerade med marknads senaste tekniken. Telefonerna är fabriksrenoverade vilket betyder att det är begagnade telefoner som reparerats, underhållits, kontrollerats och testats enligt standardiserade processer. Batterier har minst 80% av kapaciteten hos ett nytt batteri – vilket är standard inom branschen.

Klass Som Ny: En telefon i nästan ny skick har inga synliga tecken på användning, det vill säga likt en helt ny produkt. Telefonen är testad och fungerar utan problem.

Klass A: En telefon i mycket gott skick. Produkten kan ha några synbara tecken på användning. Telefonen är testad och fungerar utan problem.

Klass B: En telefon som har måttliga tecken på användning, så som repor, skrapmärken. Skärmen är fri från sprickor. Telefonen är testad och fungerar utan problem.

Klass C: En telefon som har direkt synliga tecken på användning, så som repor, skrapmärken och andra synbara tecken. Skärmen kan ha ytliga repor men är fri från sprickor. Telefonen är testad och fungerar utan problem.

SHOPPING CART

close
Translate »
0
0
    0
    Din vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken