Sälj din gamla Mobiltelefon för att få extra fickpengar Tjäna pengar på ett miljövänligt sätt och återvinn din enhet upp till 8000kr Vi står för fraktkostnader 1. Sök Hitta värdet på din enhet 2. Skicka Skicka via Posten till oss 3. Få betalt Få betalt inom 1-3 dagar
Trygg E-Handel
12 Månaders Garanti
48 Timmars leverans tid
14 Dagars returrätt

Sälj

Sälj din mobiltelefon och gör en miljö insats redan idag!

Återanvända och återvinna din enhet

Istället för att kasta bort dina begagnade enheter, varför inte tänka om det skulle kunna gynna någon annan istället? Det kanske inte längre kan vara till nytta för dig längre, men det finns någon där ute som fortfarande behöver eller vill ha din mobiltelefon. För att helt nya enheter blir dyrare kommer många inte att ha råd med dem, och att köpa en begagnad mobiltelefon är den perfekta lösningen och skulle också hjälpa vår miljö i processen. Detta skulle innebära att andra kan njuta av och dra nytta av det du redan har haft. Här på Zoom Mobiles kommer du också att belönas för att hjälpa till med våra återvinningsinsatser eftersom du tjänar pengar på att du skickar in den mobiltelefonen till oss som du inte längre använder!

Har du en enhet som är trasig och inte längre fungerar? Inga problem!

Här på Zoom Mobiles tar vi också emot dina skadade enheter för att de ska kunna återvinnas och återanvändas för att göra nya produkter utifrån deras material. Skadade telefoner är inte ett problem, eftersom de återvunna delarna också kommer att bidra till att sänka kostnaderna för det nyare telefonerna.

Sälj din mobiltelefon till Zoom Mobiles för att vi vet hur viktigt det är för vår miljö!

Vi har gjort det enkelt för er, följ bara instruktionerna nedan och gör en skillnad:

Sälj mobiltelefon

SHOPPING CART

close
Translate »
0
0
    0
    Din vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken